Zwembad

Heb je hard gewerkt tijdens een intensieve workout? Beloon jezelf dan met een heerlijk moment van ontspanning in ons zwembad. Even de spieren losmaken en totaal tot rust komen. Al is zwemmen natuurlijk al een training op zich! Of je nu oefent voor een zwemwedstrijd of recreatief baantjes trekt: ons zwembad is de ideale plek om vrij te zwemmen.

Vrijzwemmen bij Amstelhof in Uithoorn
Heb je last van blessures? Ook dan is het zwembad de perfecte plaats voor een (aangepaste) training. Het werkt ontspannend en is goed voor hart en longen. Ook mensen met reuma hebben veel aan vrijzwemmen. Naast het 18-meter bad kun je ook gebruik maken van onze whirlpool, sauna en stoombad. Of doe even je ogen dicht op de bedjes naast het zwembad.

Zwemmen en kinderen
Op zondag is het zwembad de favoriete plek van families. Eerst even sporten, de kinderen naar de Kidsclub en als afsluiter lekker zwemmen. Wij hebben een zwembad en een whirlpool, waardoor alle leeftijden lekker kunnen spelen en zwemmen. In het zwembad worden ook zwemlessen gegeven. We proberen altijd banen vrij te laten, zodat het recreatief zwemmen gewoon door kan gaan.

Bekijk hier de zwemlessen
Bekijk hier de overige kinderactiviteiten

Aqualessen in het zwembad
Naast de zwemlessen bieden wij ook diverse groepslessen aan in het bad, waaronder: aquafitness en aquarobics (onder begeleiding van een fysiotherapeut).

Bekijk hier alle lessen

Ervaar het zwembad en kom zwemmen bij Amstelhof
Graag bieden wij je aan om het zwembad (en alle andere faciliteiten) 4 weken uit te proberen met onze Proefperiode. Maak kennis met ons complex, de sfeer en ons team.

Probeer nú 4 weken uit. Klik hier »

 
Cookie instellingen