Tennisles

Tennisles voor kinderen en jeugd bij Amstelhof in Uithoorn
De tennistrainers van TennisSupport vormen het enthousiaste team voor tennislessen en trainingen bij Amstelhof Sport & Health Club. Met hun deskundigheid, ervaring en persoonsgebonden aanpak zijn zij in staat om op elk niveau en voor alle leeftijden tennisles te geven.

Tennis Kids (Basics)
Kinderen vanaf vijf jaar beginnen met de cursus Tennis Kids. Hier maken de kinderen op de juiste manier kennis met het boeiende en veelzijdige spelletje tennis. Met aangepast spelmateriaal wordt spelenderwijs de tennisvaardigheid verbeterd.

Groepslessen
De groepslessen worden ingedeeld op niveau en instelling van de leerlingen. Hierbij worden vier tot zes kinderen op 1 baan ingedeeld en worden de basisvaardigheden, techniek en tactiek verbeterd.

DUO of Priveles
Kiest u voor de onverdeelde aandacht van de trainer, dan is privéles de beste optie (één of twee personen). De lesstof en het tempo wordt geheel aangepast aan het niveau van de leerling(en).

T.I.P. (Selectietraining)
Talent Identification Program (T.I.P.) is de centrale tennisopleiding van de regio voor jeugdspelers en competitiespelers met meer dan gemiddelde aanleg en ambitie voor tennis. Er is een intensief tennisprogramma ontwikkeld op technisch, tactisch, conditioneel en mentaal gebied. Iedere leerling is uniek. Zijn/haar spelkwaliteiten staan centraal en worden aangescherpt voor wedstrijdtennis.

Meer weten? Neem dan een kijkje op website van TennisSupport
Cookie instellingen