Over ons

Wie zijn wij?
Amstelhof is niet zomaar een sportschool, maar dé all-inclusive Sport & Health Club in Nederland met een uniek aanbod van sport & ontspanning onder één dak. Volg een uitdagende groepsles, maak een rondje in de fitness onder begeleiding van een instructeur, sla een balletje op onze tennis- en squashbanen of ontspan heerlijk in het wellness gedeelte met o.a. zwembad, sauna en stoombad. Alles kan!
 
Bij Amstelhof Sport & Health Club vinden we het belangrijk dat onze leden met een FeelGood gevoel onze Club bezoeken. Wij gaan door het lint voor abnormaal veel plezier. Dit laten we zien door te bouwen op onze missie; 'Wij willen je stimuleren te werken aan je conditie & gezondheid, zodat je met nog meer plezier aan morgen begint.'


Wij willen dat je de begeleiding krijgt die bij jou past
Als je je bij ons inschrijft, wil je direct aan de slag. Daarom maken wij een afspraak met een FeelGood coach. Hij/zij kijkt welke activiteiten bij jou passen en zorgt met regelmatige coachmomenten voor de juiste motivatie.
 
Wil je meer informatie over onze lidmaatschappen? Kijk dan hier: Lidmaatschappen
 
We willen dat je plezier nooit ophoudt
Als je aan een (fitness)club gehecht bent dan kun je niet meer zonder. Dat weten onze leden. Daarom gaat ons team iedere dag voor die lach op jouw gezicht. Werken aan je gezondheid, maar plezier hebben is ook belangrijk. That Feels Good!
 
Wij willen je de Club laten ervaren
Een juiste keuze zorgt voor het juiste plezier. Daarom bieden wij iedereen aan onze Club 4 weken uit te proberen met 100% tevredenheidsgarantie. Jij tevreden dan zijn wij tevreden!
 
Wil je meer informatie over de proefperiode? Kijk dan hier: 4 weken proefperiode
 
Wij willen je blijven verrassen
Wij zijn constant in beweging en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de (sport)branche. Ieder jaar blijven wij investeren in faciliteiten, diensten en activiteiten.
Cookie instellingen