Egym

Fit in slechts 30 minuten!

De eGym is een cirkel van 8 toestellen. Bij je eerste intakegesprek worden deze toestellen automatisch ingesteld op jouw lichaam op basis van je houding en een kracht- of belastbaarheidsmeting. Hierdoor train je altijd veilig en super efficiënt. Haak je altijd middenin een oefening af? Niet bij de eGym. Zodra je ingelogd bent met jouw persoonlijke chip verschijnt er op je schermpje een zwarte baan die een golvende beweging maakt. Aan jou de taak om het balletje in goede banen te leiden. Lukt dit dan train je op je pieken en behaal je het beste resultaat. Ben je klaar met je training dan worden je persoonlijke trainingsresultaten direct opgeslagen. Na elke 6 trainingen doe je opnieuw een krachtmeting. Op deze manier boek je altijd vooruitgang, blijf je jezelf uitdagen en zul je jezelf verrassen met je geboekte resultaten.

Ontvang alle (start)informatie »
 Is eGym wat voor mij?
Wil jij fitter, slanker, sterker en energieker worden? Wil je veel resultaat behalen in slechts 30 minuten per workout? Wil je op een veilige, verantwoorde en plezierige manier bewegen. Dan is eGym zeker wat voor jou!

Probeer nu 4 weken uit
Met eGym behaal je gegarandeerd resultaat, dat weten wij uit ervaring. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om eGym 4 weken uit te proberen i.c.m. een lidmaatschap naar keuze. Bekijk hier proefperiode >  

Wacht niet langer!
Ontdek eGym en ontvang direct alle (start)informatie. 

Ontvang alle (start)informatie »
 
Cookie instellingen