Egym

Maak kennis met eGym bij Amstelhof Sport & Health Club! Onze state-of-the-art fitnessapparatuur van eGym is speciaal ontworpen om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken en je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Met eGym-apparatuur geniet je van vele voordelen ten opzichte van traditionele fitnessapparatuur. Zo kun je bijvoorbeeld:

Sneller resultaten behalen
eGym is ontworpen om je efficiënter te laten trainen, waardoor je sneller resultaten kunt behalen dan met traditionele fitnessapparatuur.

Veiliger trainen
Dankzij het innovatieve ontwerp van eGym is de kans op blessures veel kleiner dan bij traditionele fitnessapparatuur. Je kunt dus met een gerust hart trainen.

Altijd op de hoogte blijven
Met de eGym-app kun je je voortgang bijhouden en je trainingsprogramma's aanpassen om het beste uit je workouts te halen.

Ontvang alle (start)informatie »
 
Of je nu net begint met trainen of een doorgewinterde sporter bent, eGym is de perfecte keuze voor iedereen die zijn fitnessdoelen wil bereiken. Onze apparatuur is gemakkelijk te gebruiken en biedt tal van trainingsmogelijkheden. Onze trainers staan altijd klaar om je te helpen en je te voorzien van advies en tips.

Bij Amstelhof Fitness & Health streven we ernaar om jou te helpen je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken en een gezondere, gelukkiger versie van jezelf te worden. Met eGym kun je deze doelen sneller en veiliger bereiken dan ooit tevoren. Kom vandaag nog langs en ontdek zelf wat eGym voor jou kan doen!
Is eGym wat voor mij?
Wil jij fitter, slanker, sterker en energieker worden? Wil je veel resultaat behalen in slechts 30 minuten per workout? Wil je op een veilige, verantwoorde en plezierige manier bewegen. Dan is eGym zeker wat voor jou!

Probeer nu 4 weken uit
Met eGym behaal je gegarandeerd resultaat, dat weten wij uit ervaring. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om eGym 4 weken uit te proberen i.c.m. een lidmaatschap naar keuze. Bekijk hier proefperiode >  
 
Wacht niet langer!
Ontdek eGym en ontvang direct alle (start)informatie. 

Ontvang alle (start)informatie »
 
Cookie instellingen