Fysiotherapie

Bij Fysio Amstelhof (voorheen Fysiotherapie Karel Muns) wordt fysiotherapie naar een hoger niveau getild. Als experts op het gebied van beweging begrijpen zij als geen ander hoe dit jouw gezondheid en kwaliteit van leven beïnvloedt. Of je nu herstelt van een blessure, werkt aan het verbeteren van mobiliteit of specifieke gezondheidsdoelen wilt bereiken, wij staan klaar om je te begeleiden.

De aanpak draait om een persoonlijke benadering van gezondheid, waarbij niet alleen naar de symptomen wordt gekeken, maar naar het geheel. De therapeuten luisteren naar jouw unieke behoeften en werken samen met jou aan een op maat gemaakt behandelplan dat perfect aansluit op jouw doelen en levensstijl.

● Contracten met alle zorgverzekeraars
● Moderne kracht- en cardioapparatuur
● Afspraak mogelijk binnen 24 uur
● Ruime openingstijden
● Gratis parkeren

Fysiotherapie bij Amstelhof in UIthoorn

Fysio Amstelhof is gevestigd binnen Amstelhof Sport & Health Club en maakt optimaal gebruik van de uitgebreide faciliteiten die onze locatie te bieden heeft. Dit stelt heb in staat om zich te onderscheiden in de fysiotherapiepraktijk. Met toegang tot moderne fitness- en cardio-apparatuur kunnen zij voor elk revalidatietraject de ideale belasting bepalen. Maar daar blijft het niet bij.

Behandelingen

● Fysiotherapie
● Dry needling
● Aquatherapie
● Medical taping
● Oefentherapie
● Fysiotherapie aan huis
● eGym

Meer weten of direct een afspraak maken?

Kijk snel op www.fysioamstelhof.nl of bel: 0297-521539
Cookie instellingen