Voetjebal Uithoorn

Is jouw zoon of dochter dol op voetbal?
Is hij/zij tussen de 2 en 6 jaar?
Kan hij/zij nog niet starten bij een voetbalvereniging?
 

HET LEUKSTE VOETBALLENDE SPEELCONCEPT

Tijdens de lessen maken peuters en kleuters op een gestructureerde manier kennis met een bal, terwijl ze samen met één van hun ouders spelen en plezier hebben. 

Handig om te weten: de eerste les is altijd een proefles. Als het niet bevalt, zijn er geen kosten aan verbonden. Zo kunnen kinderen eerst ervaren of ze het leuk vinden.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Voetjebal is niet alleen een leuk voetbalconcept, maar ook een manier om op een speelse manier de basale ontwikkeling van je kind te stimuleren. 

✅ Ontdekkingstocht naar kleuren: Je kind leert niet alleen voetballen, maar ook kleuren benoemen. Rood, blauw, groen... samen gaan we op een kleurrijk avontuur!

✅ Synchroon tellen met de bal! Terwijl je kind plezier heeft, leren ze spelenderwijs tellen. Een, twee, drie... tellen was nog nooit zo leuk!

✅ Symbolen spotten en scoren: Laat je kind symbolen herkennen en punten scoren. Het wordt een echte speurtocht vol uitdaging en plezier!

✅ Speciaal ontworpen materiaal, zoals Nike skill ballen, kegels, hoepels, pitzakken en balanceerborden, voor de coördinatie, behendigheid en balans van je kleine voetbaltalent.

Bij Voetjebal staat plezier en ontwikkeling centraal. Een avontuurlijke ervaring waar je kind nieuwe vaardigheden leert en vriendjes maakt.

 

HOE ZIEN DE LESSEN ERUIT?

De lessen zijn opgedeeld in twee fases: Voor de jongste ‘Voetjeballers’ gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om enkele basisprincipes van het voetbal zoals trappen, passen en draaien. De tweede fase focussen we op het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. Voetjeballers vallen op door hun ongekende vaardigheid.
 

Bekijk de lestijden

Bekijk de data en prijzen

Inschrijven? Klik hier


Start nú met Voetjebal! De eerste les is altijd een proefles, dus als het niet bevalt dan zijn er geen kosten aan verbonden. Bevalt het super goed? Dan bedragen de eenmalige inschrijfkosten €37,50, inclusief een supercool Voetjebal tenue! 

Geniet van wekelijkse Voetjebal sessies met je kind op zaterdag, met elke sessie van 45 minuten en omgerekend slechts €10,95 (inclusief btw). 

Heb je een vraag over Voetjebal?
Mail dan naar uithoorn@voetjebal.com

Cookie instellingen