Voetjebal Uithoorn

Is jouw zoon of dochter dol op voetbal?
Is hij/zij tussen de 2 en 5,5 jaar?
Kan hij/zij nog niet starten bij een voetbalvereniging?
 

HET LEUKSTE VOETBALLENDE SPEELCONCEPT

Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen tussen de 2 en 5,5 jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal. De kinderen volgen Voetjebal samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.


VOETBAL EN PLEZIER

Voetjebal is nog veel meer dan een voetballend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Al het Voetjebal materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Er worden kegels gebruikt, door het topmerk Nike ontworpen skill ballen, maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden, dit alles in vrolijke kleuren. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker nog is het om lol te hebben!

 

HOE ZIEN DE LESSEN ERUIT?

De lessen zijn opgedeeld in twee fases: Voor de jongste ‘Voetjeballers’ gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om enkele basisprincipes van het voetbal zoals trappen, passen en draaien. De tweede fase focussen we op het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. Voetjeballers vallen op door hun ongekende vaardigheid.
 

Bekijk de lestijden

Bekijk de data en prijzen

Inschrijven? Klik hier


Heb je een vraag over Voetjebal?
Mail dan naar uithoorn@voetjebal.com

Cookie instellingen