Grand Café

La Base is het gezellige grand café binnen de muren van Amstelhof Sport & Health Club. Het grand café is de plek waar iedereen welkom is op elk moment van de dag en alle dagen van de week. 

Waar de ‘basis’ ingrediënten toegankelijk en herkenbaar bereid en geserveerd worden, waar producten niet over de top zijn, maar wel heel goed en lekker. 

We bakken pizza’s vanuit de open keuken in de steenoven, starten de dag met granola uit eigen keuken, serveren je een lekkere punt appeltaart van Ons Tweede Thuis of blenden voor de kids een groene monster Hulk smoothie.

De ideale plek voor lunch en diner, een gezond ontbijt of een heerlijke borrel. De menukaart biedt voor iedereen wat wils.

Bovendien neem je in de zomer plaats op ons royale terras en als je liever wat mee naar huis neemt of onderweg op eet kan dat ook. If you can’t stay, take away. Je kan zelfs pre-orderen als je dat makkelijker vindt. Feest & verhuur
Voor jong en oud, zakelijk en particulier; La Base zorgt er samen met Amstelhof voor dat het een feestje wordt. Of het nu gaat om een lekkere high tea als competitieafsluiting, een verjaardagsborrel, barbecue met collega’s op het terras, of een vergadering in één van de nette zalen. Bekijk hier de mogelijkheden
 
Catering
La Base biedt een origineel, easy en lekker assortiment aan (afhaal)catering. Er is geen foodbook of vastomlijnd concept, maar neem gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
La Base - Grand Café & Takeaway
Noorddammerweg 30 (hoofdingang Amstelhof)
1424 NX de Kwakel
info@grandcafelabase.nl
0297-513699
FB @GrandcafeLaBase
INSTA @grandcafelabase

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 07.30 uur - 23.30 uur
Zaterdag: 08.00 uur - 18.00 uur
Zondag: 09.00 uur - 18.00 uur

Cookie instellingen