Badminton inloop

Hou je al van badminton of wil je alleen de spelregels leren? Badminton speel je al snel: twee rackets en shuttle is genoeg om een leuk partijtje te spelen. Toch is deze sport niet zo simpel als het lijkt. De ervaren speler weet namelijk dat badminton veel spelregels en technieken kent.

Wat is badminton bij Amstelhof in Uithoorn?
Iedereen kent badminton wel van vakantie, maar toch is deze sport niet zo simpel als het lijkt. De ervaren speler weet namelijk dat badminton veel spelregels en technieken kent. Taktiek, timing en snel voetenwerk zijn elementen die in dit spelletje voorkomen. Alles bij elkaar zorgt badminton voor een goede algehele conditie

Voor wie is badminton?
Iedereen kan aan deze leuke sport meedoen. Het spelletje is gemakkelijk te leren voor jong en oud. Doe snel mee op één van de inloopuren, speel een gezellig partijtje met andere leden, ervaar badminton en merk dat je conditie met sprongen vooruit gaat.

Hoe kun je badmintonnen bij Amstelhof?
Op het lesrooster bieden wij iedere week meerdere badminton inloopuren. Deze uren worden begeleid door een instructeur die meer uitleg kan geven over techniek en taktiek, daarnaast kunt je ook uitdagende wedstrijdjes spelen tegen andere leden. Om mee te doen met de badminton inloopuren moet je lid zijn van de club.

Wil je het een keer uitproberen? Graag bieden wij je aan om badminton (+ onze overige faciliteiten) 4 weken uit te proberen met onze proefperiode.

Probeer nú 4 weken uit. Klik hier »

 
Cookie instellingen