Massage Praktijk

Binnen de fysiotherapie bij Amstelhof Sport & Health Club (op de begane grond ) ben je welkom bij de Feel-Good massage praktijk. Deze parktijk is erop gericht om jouw spierstelsel een pauze te gunnen.

Californische massagetherapie

Door middel van de Californische massagetherapie kom je lichamelijk en mentaal tot rust. Je kunt je even terugtrekken in een ‘haven van rust’ om van binnen en buiten te herstellen. Het doel is om je weer ’op te laden’. De belangrijkste voordelen van de massagetherapie zijn daarbij:

 • Spierherstel & spierversoepeling
 • Meer beweeglijkheid
 • Minder pijn
 • Betere stofwisseling en dus minder vermoeidheid

Deze Amerikaanse techniek behoort tot de zogeheten psycho-lichamelijke massages die vaak deel uitmaken van een therapie. De vooral vloeiende en glijdende bewegingen hebben een kalmerend effect op het zenuwstelsel. De Californische massage wordt dus verder ingezet voor:

 • Het verminderen van stress
 • Het voorkomen van een burn-out

Sportmassage
In de praktijk wordt ook sportmassage aangeboden voor diegenen die behoefte hebben aan een krachtige stimulatie van de spieren.

Centraal staat hier:

 1. Betere bloedcirculatie
 2. Afvoer van afvalstoffen
 3. Betere stofwisseling
 4. Versnelde spierherstel
 5. Geen blessures

Zij zijn enthousiast!

“Door een zeer tevreden klant heb ik een afspraak gemaakt. Het online reserveren is prettig en eenvoudig. Karin's omgang met mensen geeft al een heel goed gevoel. Haar behandeling is door mij ook als enorm fijn ervaren. Ik neem regelmatig een massage. Hierbij geeft Karin de ruimte om aan te geven waar ik als klant op dat moment last van heb en past ze de behandeling hierop aan. Nu na een aantal keren is het nog steeds dat ik echt ontspannen ben na een behandeling. Dank je! Met vriendelijke groet.” - Marcel -

“Vandaag wederom weer een heerlijke massage gehad bij Karin. Dit keer werden mijn schouders, nek, hoofd en rug aangepakt. De massage is een oase van rust voor mijn gespannen spieren! Geen hoofdpijn meer! Voor een full body massage is de Californische Feelgood massage ook echt een aanrader, zelfs een uur is nog te kort! Aan mij heeft ze een vaste klant :-) " - Chantal - 

Meer weten?
Website: www.feelgood-massage.nl
Email: contact@feelgood-massage.nl

Openingstijden Massage Praktijk:

Maandag / dinsdag: 08.30 uur - 18.00 uur
Woensdag: 16.00 uur - 21.00 uur
Donderdag / vrijdag: 08.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 12.30 uur
Zondag: gesloten
Cookie instellingen