Toffup

Binnen Amstelhof Sport & Health Club (op de 1e etage boven de centrale hal) vind je de trendy kapsalon Toffup. Henny Hartman is de drijvende kracht achter Toffup. Henny: "Onze formule om er goed uit te zien, begint met de gezondheid van uw haar en huid. We werken daarom met de beste producten van Kevin Murphy, Mediceuticals, Moroccanoil, Orlane Paris, Skincode en OPI.

Het eindresultaat wordt bepaald door de creativiteit en professionaliteit van ons team. Onze kapsters en hairstylistes volgen de trends en ontwikkelingen op het gebied van haar- en huidverzorging en vertalen die naar uw persoonlijkheid en stijl".

De salon is ook toegankelijk voor mensen die geen lid zijn van Amstelhof.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust eens binnen! 

Meer weten?
0297 - 520 407
www.toffup.nl

De luxe schoonheidssalon van Toffup is gesitueerd op de eerste etage in de centrale entree van Amstelhof Sport & Health Club.

Je kunt verschillende schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages ondergaan. Ontspanning en rust staan centraal in onze salon waar je vanaf binnenkomst door het team van schoonheidsspecialisten in de watten wordt gelegd. Pas na een professionele huidanalyse stellen wij een passende behandeling voor. 

De salon is ook toegankelijk voor mensen die geen lid zijn van Amstelhof.

Loop gerust even binnen voor advies!

Meer weten?
0297-520407
www.toffup.nl

Cookie instellingen