VRIJ SQUASHEN

Squash is een leuke en uitdagende sport! Lekker een balletje slaan en veel gezelligheid. Squash is zo leuk dat je niet eens door dat je aan het sporten bent. Achteraf een lekker drankje drinken in ons sfeervolle Grand Café maakt het helemaal compleet.

Squash bij Amstelhof in Uithoorn
Squash is een racketspel dat door twee personen in een gesloten ruimte wordt gespeeld en een klein beetje vergelijkbaar is met het tennisspel, althans in zoverre dat de spelers hier niet tegenover elkaar staan maar naast elkaar en gebruik kunnen maken van muren. Er is dan ook geen net gespannen en de (zachte) bal wordt steeds tegen de tegenoverliggende wand gespeeld.

Voor wie is squash?
Squash is een sport voor beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen deze sport leren. Doordat je het spel kunt aanpassen aan jouw niveau, kun je ook met weinig ervaring al een partijtje spelen. 

Probeer squash uit bij Amstelhof!
Om een squashbaan te reserveren moet je lid zijn van de club. Wil je het uitproberen? Graag bieden wij je aan om onze squashbanen (en overige faciliteiten) 4 weken uit te proberen met onze proefperiode. 

Probeer nú 4 weken uit. Klik hier »

 
Cookie instellingen