Werkzaamheden zwembad

01 augustus 2022 tot 31 augustus 2022
Om Amstelhof te blijven verduurzamen zijn wij genoodzaakt onze luchtbehandelingskast deze zomer te vervangen. Hiermee investeren wij in de toekomst, maar zal begin augustus tot uiterlijk eind augustus (mogelijk eerder) het zwembad wel gesloten zijn.

De vervanging van de luchtbehandelingskast is een grote operatie, waarbij het dak geopend dient te worden en met een telescoopkraan de nieuwe installatie naar binnen zal worden getakeld. De zwembad installatie zal door deze werkzaamheden worden stop gezet wat veilig / verantwoord zwemmen gedurende deze periode onmogelijk maakt.
 
De nieuwe installatie zal energie zuiniger zijn, de ontvochtiging in het zwembad zal zorgen voor snel drogende perrons, wat de veiligheid weer te goede komt. Naast de vervanging van de luchtbehandelingskast, zal deze periode ook gebruikt voor overig onderhoud in het zwembad.
 
De planning is dat de werkzaamheden 3 - 4 weken in beslag nemen. Mocht de vervanging toch sneller gaan dan verwacht, dan zullen onze leden hiervan uiteraard op de hoogte brengen (email, website en socials).
 
Wij hopen op je begrip.

Directie Amstelhof
Cookie instellingen