Vernieuwingen / investeringen

19 januari 2023
Amstelhof blijft in beweging! Ook in de komende periode blijven wij vernieuwen en investeren in de Club.

Hieronder zie je een overzicht van de ontwikkelingen:

1080 zonnepanelen!
Medio maart 2023 zullen de eerste zonnepanelen worden geplaatst. Daarvoor is nodig dat er ook wat constructieve aanpassingen aan hal gebeuren, ivm de maximale belastbaarheid van het dak bij zware sneeuwval in combinatie met de PV panelen. In 2023 gaan we in verschillende stappen 1080 panelen plaatsen op de daken van Amstelhof. Hiermee hopen we het elektra verbruik met 48% te kunnen verkleinen en een bijdrage te gaan leveren aan het klimaat. 

Stoombad
In de zomerperiode zijn wij voornemens de cabine van het stoombad te gaan vervangen. De eerste offertes hiervoor zijn binnen.

Fitness toestellen
Op dit moment wordt er een inventarisatie gemaakt voor de vervanging van kracht apparatuur (1e etage). Nadat deze inventarisatie is afgerond zullen wij onze leden op de hoogte houden van de voortgang.

Plannen Studio 1 + Spinningzaal
Naast bovenstaande investeringen worden er ook plannen gemaakt om studio 1 en de spinning aan te pakken. Hiervoor zijn de ideeën inmiddels uitgewerkt. Wij verwachten hierover in de komende periode meer duidelijkheid te kunnen geven.

Tot snel!
Team Amstelhof
Cookie instellingen