Les Mills BodyPump bij Amstelhof

01 mei 2023

Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen met BodyPump van Les Mills. BodyPump is een krachtige, 60-minuten durende workout die je in vorm zal brengen en houden. Deze groepsles maakt gebruik van barbells, gewichten en cardio om je hele lichaam te trainen en te verstevigen.

BodyPump is een efficiënte workout waarbij je met gewichten alle belangrijke spiergroepen traint. Deze training met een barbell en losse gewichten bevordert stabiliteit terwijl je op de juiste muziek aan kracht, strakheid en fitheid werkt. Het is niet alleen calorieverbranding - je kunt tot 555 calorieën per uur verbranden en blijft calorieën verbranden na de les. Het verbetert ook je uithoudingsvermogen door herhalingen, houding en corekracht.Geef jezelf over aan de uitdaging en ervaar het zelf! BodyPump is niet alleen leuk, maar ook buitengewoon effectief. Je ziet snel resultaat en je krijgt een strakker lijf.

✅ Versterk en verstevig je hele lichaam
✅ Verbrand meer calorieën
✅ Voel je energieker en zelfverzekerder

Wil je na een BodyPump les heerlijk ontspannen? Er is niets fijner dan jezelf te belonen met een wellnessmoment na je workout. Neem een verfrissende duik in het zwembad of ontspan in de whirlpool, de sauna en het stoombad.

Probeer BodyPump (en alle overige lessen en faciliteiten) nú 4 weken uit met de proefperiode. Het is de ideale manier om te ontdekken of Amstelhof bij jou past.

Probeer nú 4 weken uit! Klik hier »

Cookie instellingen