Les Mills BodyPump bij Amstelhof

01 mei 2023

Welkom bij Amstelhof Sport & Health Club in Uithoorn, waar wij je uitdagen om het beste uit jezelf te halen met BodyPump van Les Mills. BodyPump is een krachtige, 60-minuten durende workout die je in vorm zal brengen en houden. Deze groepsles maakt gebruik van barbells, gewichten en cardio om je hele lichaam te trainen en te verstevigen.

Tijdens de training wordt je gemotiveerd door energieke muziek en onze ervaren instructeurs die je helpen om je grenzen te verleggen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, BodyPump is geschikt voor iedereen die zijn of haar fitnessniveau wil verbeteren.

✅ Versterk en verstevig je hele lichaam
✅ Verbrand meer calorieën
✅ Voel je energieker en zelfverzekerder

Bij Amstelhof Sport & Health Club bieden we nu een 4-weken proefperiode aan voor iedereen die geïnteresseerd is in BodyPump en al onze andere groepslessen en faciliteiten. Gedurende deze periode kun je alles uitproberen wat we te bieden hebben, waaronder:

zwembad
• sauna
• stoombad
• fitness
• racketsporten.

Onze trainers zijn er om je te helpen en te ondersteunen tijdens elke stap van je fitnessreis. Onze faciliteiten zijn modern en bieden alles wat je nodig hebt om te slagen. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een gezondere en fittere versie van jezelf!

Klik hieronder om je aan te melden voor onze 4-weken proefperiode en ontdek de kracht van BodyPump bij Amstelhof Sport & Health Club.

Ontdek de Proefperiode »

Cookie instellingen