Upgrades juli 2023

01 juli 2023

We zijn altijd in beweging en ook nu is het weer tijd voor een aantal vernieuwingen in de Club. Ben jij klaar voor de toekomst van Amstelhof? Ontdek hieronder de hoe in de maand juli onze Club naar een hoger niveau wordt getild.

STOOMBAD

We hebben besloten om ons geliefde stoombad te upgraden naar een gloednieuw exemplaar. Bereid je voor op een verbeterde wellness ervaring met meer comfort en een duurzamer stoomsysteem. Ontspanning was nog nooit zo goed!

STUDIO 1

We weten hoe belangrijk onze groepslesstudio is, dus hebben we geïnvesteerd in een hoogwaardige vloer die perfect past bij moderne fitnessactiviteiten. Geniet van betere demping, schokabsorptie en grip, wat leidt tot een optimale trainingservaring en minder kans op blessures.

FITNESS

We hebben fantastisch nieuws: onze fitnessruimte (boven) krijgt een complete update. We zijn druk bezig met het onderzoek en werken samen met verschillende leveranciers om jullie de beste apparatuur en faciliteiten te bieden. Binnenkort delen we meer details. Stay tuned!

SQUASHGANG

De squashgang en het pad langs de multivloer krijgen een frisse uitstraling met nieuwe tapijten. We zijn nog bezig met de planning, maar we houden jullie op de hoogte van de vernieuwing.

Cookie instellingen