Gezocht: Receptie- / informatiemedewerker

‘Dankzij jou werken duizenden mensen met veel plezier aan hun gezondheid en vitaliteit'.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons jonge en dynamische receptie- / informatieteam. Jij bent een 'mensen mens' en gastvrijheid zit in je bloed. Dat het bij de receptie en het informatiekantoor soms druk kan zijn, schrikt jou niet af. Sterker nog: die gezellige drukte is juist iets voor jou! Dat jij alles op alles zet voor de ultieme sportbeleving vinden wij bewonderingswaardig.

Dáárom werken als receptionist bij Amstelhof
🥳 Een energiek team van fijne collega’s
⏰ Bepaal zelf hoeveel je werkt (4 tot 20+ uur)
🚀 Doorgroeimogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen
💰 Marktconform salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
💪 Gratis gebruik van de faciliteiten van Amstelhof
🥗 Korting op lunch/diner bij Grand Café La Base

Al jaren groeien wij als Club en weten wij van toegevoegde waarde te zijn voor onze leden. Onze leden vertrouwen erop dat wij voor kwaliteit en service staan en tegelijkertijd veel plezier op de vloer uitstralen.

Als receptionist ben jij hét visitekaartje van de Club. Je bent het eerste gezicht dat een lid ziet bij binnenkomst en dus bepalend voor de beleving van de Club. Iedere dag tover je met jouw service een glimlach op ieders gezicht en weet je iedereen warm welkom te heten.

Als informatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het behoud van huidige en werven van nieuwe leden. Wanneer een prospect met een hulpvraag bij jou komt, weet je precies hoe onze begeleiding en faciliteiten de juiste hulp kunnen bieden en weet je met jouw empathisch vermogen passende vragen te stellen om uiteindelijk de juiste antwoorden te geven. Je werkt klantgericht, houdt van een uitdaging en werkt graag naar een doel. Jouw competitieve vaardigheden komen op deze afdeling goed van pas.

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?
• Affiniteit met sport en bewegen
• Een proactieve houding
• Je bent communicatief vaardig, leergierig, sociaal en empathisch
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
• 'Service with a smile' is je op het lijf geschreven
• Je bent flexibel inzetbaar (overdag, avonden en weekenden)
 
Wie zijn wij?
Amstelhof is niet zomaar een sportschool, maar dé all-inclusive sport & health club in Nederland met een uniek aanbod van sport en ontspanning onder één dak. Volg een uitdagende groepsles, maak een rondje in de fitness onder begeleiding van een instructeur, sla een balletje op onze tennis- en squashbanen of ontspan heerlijk in het wellness gedeelte met o.a. zwembad, sauna en stoombad. Alles kan!

Bij Amstelhof vinden we het belangrijk dat onze leden met een goed gevoel onze Club bezoeken. Wij gaan door het lint voor abnormaal veel plezier. Dit laten we zien door te bouwen op onze missie; 'Wij willen je stimuleren te werken aan je conditie & gezondheid, zodat je met nog meer plezier aan morgen begint.

Klik hier om direct te solliciteren 
Cookie instellingen