Dansles

Let's Dance: de leukste dansschool in Uithoorn!

Binnen Amstelhof Sport & Health Club vind je Let's Dance. De dansschool / dansstudio biedt op een leuke, plezierige en uitdagende manier diverse danslessen voor jong & oud. Van dreumesdans, peuterdans, jazzballet, clipdance, tienerdance, ShowMusical en streetdance voor kids tot jazzdance voor volwassenen en dansles voor kinderen met een verstandelijke beperking. Let's Dance Amstelhof biedt het allemaal! Uiteraard onder begeleiding van ervaren dansdocenten.

De danslessen

Bekijk hieronder de danslessen die wij momenteel aanbieden:

Dreumesdans 
Spelerderwijs maken de kinderen kennis met zang, dans en bewegen.

Peuterdans 
Kinderen leren motorische vaardigheden als voorbereiding op dans.

Jazzballet 
Een vrije en hippe manier van dansen op populaire muziek van K3 tot Top 40.

Clipdance / tienerdance
Clipdance is een swingende dansvorm voor jonge kinderen, waarin deJazzdanstechniek als basis dient. De lessen zijn geinspireerd op de nieuwste trendy muziek en videoclips. Er wordt gewerkt aan coordinatie , muzikaliteit en uitstraling. Kortom: een dansles met veel aandacht voor hedendaagse danstrends en hippe choreografie.

ShowMusical 
In de show musical lessen wordt er gedanst en gezongen op muziek van populaire musicals. Er wordt gewerkt aan houding, muzikaliteit, uitstraling en presentatie. Ook wordt er aandacht besteed aan toneel.

Klassiek ballet 
Klassiek Ballet is een uitstekende basis voor alle dansdisciplines. Er wordt aandacht besteed aan houding, evenwicht, lenigheid en sierlijk bewegen. Daarnaast staat muzikaliteit, uitstraling en dansplezier in de balletlessen voorop.

Streetdance 
Streetdance is een trendy dansvorm, die bij veel jongeren populair is. In stoere choreografieen wordt er gewerkt aan coordinaties, isolaties, snelheid en funky streetmoves. Er wordt gedanst op populaire hits en streetmuziek. Deze les is daarom ook geschikt voor stoere boys!

Streetjazz volwassenen 
Een les voor volwassenen waarin verschillende dansstijlen aan bod komen. We werken aan jazztechnieken, zoals pirouetten, sprongen en grondtechniek. Maar ook streetmoves zoals bounces en isolaties. De choreografien worden gemaakt op hippe muziek van nu, maar ook oude nummers komen voorbij.

Specials 
Deze les is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt gedanst op stoere hippe muziek. We werken aan coordinatie, isolaties, snelheid, lenigheid, funky streetmoves, en conditie. De dansen zijn zo gemaakt dat iedere leerling op zijn eigen manier kan meedoen, dit stimuleert ze en geeft ze zelfvertrouwen en hebben ze heel veel plezier.

Tarieven en mogelijkheden

Kinderdanslessen: €20,00 per maand / 1x per week (40 weken) *
Volwassen dansles: €24,50 per maand / 1x per week **

* Voor leden met een gezins- of ouder + kind lidmaatschap zitten deze lessen inbegrepen
** Inclusief bij het onbeperkte (jaar)lidmaatschap en rittenkaarten

Klik hier om in te schrijven

Bekijk hier het volledige lesrooster + tijden

Bekijk hier de kledingvoorschriften

Klik hier voor de Facebookpagina van Let's Dance Amstelhof en sfeerimpressies

Wil je een proefles volgen of heb je interesse in het volgen van meerdere lessen per week?
Neem contact op met onze informatiemedewerkers: tel. 0297-531855 of vraag hieronder informatie aan!

Verzenden
Vul onderstaande gegevens in en druk op 'verzenden'
Delen: