Voedingsadvies

Voedingsadvies bij Amstelhof in Uithoorn

LiveHealthyLife, de specialist op het gebied van voeding & gezondheid!

Mijn naam is Francoise Oerlemans. Door mijn groeiende interesse in natuurlijke voeding en een gezonde leefstijl ben ik diverse opleidingen gaan volgen, waaronder: gewichtsconsulent, natuurvoedingsadviseur en trainer hormoonfactor (allen bij Sonnevelt Opleidingen). Hierdoor ben ik er nog bewuster van geworden dat gezonde voeding een positieve werking kan hebben op je fysieke- en mentale gesteldheid. Naast mijn opleidingen ben ik mijn kennis gaan verbreden d.m.v. verschillende workshops bij: Amber Albarda, Circadian, Nutramin en Orthica. Enkele voorbeelden hiervan zijn overgangsklachten, emotie eten, schildklier en hormonen. Ik ben namelijk van mening dat je nooit klaar bent met leren.

'Niet of te weinig eten is de slechtste manier om je optimale gewicht te bereiken'

Gezondheid & Vitaliteit
Een gezond en vitaal lichaam willen we allemaal graag. Voeding is daar een belangrijk onderdeel van. Een gezond en vitaal lichaam heeft nu eenmaal voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten nodig om goed te kunnen functioneren. Diëten leiden niet tot een verantwoord gezond voedingspatroon. Die verbannen namelijk bepaalde voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

Tegenwoordig krijgen wij ongemerkt met onze voeding veel chemische stoffen binnen. Kijk maar eens naar de lijst van E-nummers op verpakkingen. E-nummers staan voor toevoegingen aan voedingsmiddelen, zoals kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakversterkers e.d. Denk ook aan allerlei bewerkingen die ons voedsel ondergaan, zoals het raffineren van voedingsstoffen en toevoegen van diverse vitamines. Dit alles kan problemen in de spijsvertering of lichamelijke klachten veroorzaken, zoals allergieën of darmklachten.

Het doel van LiveHealthyLife
Ons doel is om mensen een beter eetgedrag aan te leren door ze bewust naar hun voedingsinname te laten kijken en te laten kiezen voor natuurlijk, puur voedsel. Je hoeft geen hongergevoel te hebben en je kunt toch afvallen. Wij stimuleren natuurlijk eten zonder de realiteit (o.a. tijdgebrek, gemak en oude gewoontes) uit het oog te verliezen. Naast gezonde voeding integreren we ook Bewegen, Ontspanning en Bewustwording in het totaal advies. Uitgangspunt is dat jij een blijvend gezond eet- en leefpatroon ontwikkelt. LiveHealthyLife begeleidt mensen met gewichtsproblemen, niet alleen bij overgewicht, maar ook bij ondergewicht. LiveHealthyLife kan ook je dagelijkse voedingspatroon optimaliseren door middel van het gebruik van natuurlijke producten die zorgen voor een vitale en gezonde leefstijl. Je kunt bij LiveHealthyLife terecht voor een eenmalige advies, of voor een totaalpakket.

Meer weten?
Tel: 06-28645586
info@livehealthylife.nl
www.livehealthylife.nl

TEST NU 1 MAAND UIT »
 

Delen: