Voeding

Diëtist bij Amstelhof in Uithoorn

Eten is vanzelfsprekend, eten doen we elke dag. Eten is gezellig en eten moet lekker zijn! Eten helpt u ook fit en gezond te blijven. Soms vraagt uw gezondheid om een aanpassing van uw voeding. De diëtisten van Diëtheek zijn dé deskundigen bij uitstek om u hierbij te helpen.
 
Wie ben ik?
Mijn naam is Danita van der Linden en ik ben gevestigd binnen Amstelhof. Wellicht heb je mij weleens gezien, aangezien ik in de fitness werkzaam ben als coach en zelf regelmatig hier sport. Daarnaast ben ik werkzaam als diëtist in Maarssenbroek. In de regio werk ik samen met alle huisartsen en kan je met of zonder verwijzing bij mij terecht.  
 
Mijn verhaal
Op jonge leeftijd wekte voeding al mijn interesse. Mijn vader is chef-kok, waardoor ik als klein meisje al veel gerechten voorbij zag komen en mocht proeven. Daarnaast heb ik tijdens mijn kindertijd en jeugd op hoog niveau gesport en zelfs een dansacademie genoten. Naast heel hard trainen en genoeg slapen, was een juiste voedingspatroon erg belangrijk. Dit is niet altijd even makkelijk voor mij geweest, aangezien ik zelf bekend ben met het prikkelbaar darm syndroom. Het was voor mij dan ook een logische stap om diëtist te worden en mijn kennis en ervaring te delen. In de loop van de jaren heb ik mij mogen specialiseren op het gebied van diabetes (gravidarum) en kinderdiëtetiek.
 
Graag help ik mensen tijdens mijn spreekuur met de problemen die zij tegenkomen bij het veranderen van een leefstijl.
 
Meer weten?
Tel: 06-51423871 of 088-4253600
www.dietheek.nl/danitavanderlinden
d.vanderlinden@dietheek.nl of info@dietheek.nl
 

Delen: