Workshop: Restorative Yoga 9 oktober 2017 t/m 13 november 2017| Amstelhof Sport & Health Club| Noorddammerweg 30| Uithoorn

Vandaag de dag worden wij aan zoveel prikkels blootgesteld, dat we eigenlijk bijna constant afgeleid worden. We zijn gewend om meer naar buiten gekeerd te zijn en we nemen ook steeds meer ‘genoegen’ met de verschillende prikkels van buitenaf. Gevolg hiervan is een toename van spanning, stress en een verminderde fysieke gesteldheid.

Wil je niet alleen op vakantie je rust vinden, maar ook thuis? Dat kan!

Om je daarbij te helpen biedt Ellen Coops (Praktijk Yannu) een workshop Restorative Yoga. De workshop duurt 5 weken en Yoga ervaring is niet nodig. Gun jezelf deze ervaring en kom weer heerlijk tot rust.

Wat is Restorative Yoga?
Restorative Yoga is een rustige Yoga vorm, waarbij juist de kracht zit in het lang aanhouden van houdingen. Daardoor ervaar je een diepe stretch die je helpt te ontspannen. Er wordt ook aandacht besteed aan de ademhaling. Je leert in een ontspannen sfeer de ademhaling te controleren en op een juiste manier toe te passen.

De voordelen van Restorative Yoga:

• Ontspanning van het bindweefsel
• Betere bloedcirculatie
• Lagere hartslag en bloeddruk
• Zenuwstelsel ontspant
• Meer rust in je hoofd
• Hart en lichaam verbinden zich met elkaar.

Voor wie is deze Yoga vorm geschikt? 
Mensen met een druk (sociaal)leven, volle agenda’s en alles moet even tussendoor, waardoor de aandacht versnippert. En voor iedereen die op zoek is naar meer rust en minder moeten.

Data en tijden?
De 5 weekse workshop start op maandag 9 oktober. De overige lesdata zijn: 16 en 30 oktober, 6 en 13 november. De vaste lestijden zijn: 20.15 – 21.15 uur.  –  DEZE WORKSHOP IS HELAAS AL VOL!

Wat kost deze unieke workshop mij? 
De eenmalige bijdrage is 50 euro per persoon.

Over Ellen
Uit eigen ervaring ken ik de verschijnselen burn-out, overspannenheid, onrust, niet kunnen slapen, hoogsensitiviteit en verlies van dierbaren. De situatie kan je uit balans brengen, vooral als er op meerdere vlakken tegelijk in je leven uitdagingen zijn. Mijn ervaring die ik gebruik lonen vaak en daar ben ik dankbaar om. Begrijp vaak wat men doormaakt. Woorden als raakbaarheid, vriendelijkheid, compassie, zachtheid, mindfull zijn, warmte evenals liefdevol met jezelf omgaan zijn de essentie in mijn omgang met mensen. Lees verder »

Wacht niet langer, gun jezelf deze ervaring en kom heerlijk tot rust. 

Bovenstaande workshop is helaas al vol! Wil je op de hoogte blijven van de volgende workshop? Meld je hieronder aan of stuur een email naar: ellen@yannu.nl

Ja, ik wil mij aanmelden!

Delen: