Extra maatregelen coronavirus 12 maart 2020|

Naar aanleiding van de persconferentie van de regering (op 12 maart) m.b.t. de ontwikkelingen rondom het coronavirus willen wij je graag adviseren aangaande het gebruik van onze sportfaciliteiten.

Amstelhof blijft tot nader order gewoon geopend. Op het moment van dit schrijven is er geen aanleiding tot verhoogde ongerustheid.

100 personen in een ruimte

De bezetting van de diverse ruimten binnen onze club (studio, zwembad, fitness, grand café etc.) heeft nooit een hogere bezetting dan 100 deelnemers. Uiteraard zullen wij dit continue blijven monitoren.

Ook bij milde klachten, blijf thuis!

Wij vragen je strikt te houden aan de door de GGD en het RIVM gestelde rchtlijnen om bij milde verkoudheidsklachten, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging thuis te blijven.

Ons personeel

Wanneer onze medewerkers klachten vertonen, zoals hierboven beschreven, zullen zij ook niet aanwezig zijn in de Club. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat alle geplande lessen en fitnessbegeleiding door kunnen gaan. Uiteraard doen wij er alles aan om vervanging te regelen, indien dit mogelijk is.

Gebruik van onze faciliteiten

Mocht je gebruik willen maken van de rustigere tijden binnen onze club dan adviseren wij u onderstaande tijden in overweging te nemen:

Doordeweeks
– 07:00-09:00 uur
– 13:00-15:00 uur
– 21:00-23:00 uur

Weekenden
– zaterdag en zondag na 13:00 uur.

Hygiëne

Wij zullen zorgen voor voldoende aanwezige desinfectiemiddelen, zoals gebruikelijk aanwezig bij ons op de vloer.

Maatregelen die al in werking waren gesteld, maar waar wij je graag nogmaals aan attenderen:

✅ Zorg voor je persoonlijke hygiëne; dus je handen zowel vóór als na de workout zorgvuldig te wassen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
✅ Maak gebruik van papieren zakdoekjes. Papier dispensers (rollen) staan op verschillende plekken binnen ons centrum.
✅ Leg altijd een handdoek op het apparaat dat je gebruikt.
✅ Maak een apparaat of attribuut na gebruik goed schoon met desinfectie spray.
✅ Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Niet in je handen.
✅ Raak zo min mogelijk je ogen, neus en mond aan.

Laten we elkaar hierop aanspreken, een beetje extra op elkaar letten en goed voor onszelf zorgen.

Wij baseren ons op adviezen van de GGD en het RIVM en passen onze maatregelen aan naar gelang de situatie veranderd. Wij zullen onze leden hierover informeren middels e-mail serviceberichten

Sporten ondersteunt het immuunsysteem en wordt door ons daarom geadviseerd te blijven doen, al dan niet in afgeslankte vorm.

Team Amstelhof

Delen: