PubQuiz 1 februari 2020| 20.00 uur| Amstelhof|

Ben jij de ultieme weetjes koning(in) van Amstelhof?

Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? En welke karakter uit South Park haalde het einde van de uitzending nooit? Hoe zit het met jouw weetjeskennis? Ben jij de ultieme weetjes koning(in) of breng jij gezelligheid in het team? Ontdek tijdens onze onvervalst gezellig pubquiz!

De strijd barst los!

Het spel wordt gespeeld met team van maximaal 6 personen. De captain voor elk team wordt aangewezen en dan kan de strijd losbarsten… Wie weet er het allermeeste? En wie kan tussen de hilariteit nog helder denken?

Hoe bereid jij je voor? 

Je kunt de encyclopedie van A tot Z lezen , met een woordenboek onder je kussen slapen en alle series kijken die er ooit gemaakt zijn. Geen tijd? Geen nood! Kies je team wijs, verspreid de kennis en lach! Hoeveel weetjes er ook wel (of niet) komen bovendrijven, één ding staat vast: het wordt een ouderwets gezellige avond! Let op: een pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes' uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wanneer, waar, hoe?

• Zaterdag 1 februari 2020
• De PubQuiz start om 20.00 uur in Grand Café Amstelhof
• Kosten: €5,- per persoon
• Maximaal plek voor 20 teams (UPDATE: nog plek voor 2 teams)

Eet je mee?

Het is ook mogelijk om voor de PubQuiz een daghap mee te eten. De kosten zijn €17,50 per persoon (inclusief entree/deelname PubQuiz). Reserveren kan direct bij aanmelding. Bij het reserveren graag direct allergieën of voorkeuren (vegetarisch) doorgeven. De daghap wordt geserveerd om 18.30 uur in het Grand Café. Ervaring leert dat teams die eerst komen eten 78% vaker winnen dus doe er je voordeel mee :)

Keuze:
• Wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk in het het Grand Café (0297-531855). Teamnaam is verplicht bij aanmelding :)

Delen: