Nordic Walking Clinic – 6 weken 4 november 2021 t/m 9 december 2021| Amstelhof|

Wil je heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht? Maak nú in 6 weken kennis met Nordic Walking bij Amstelhof.

SPECIAAL voor inwoners uit de regio Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen en de Ronde Venen starten wij vanaf 4 november met een 6-weekse Nordic Walking Clinic

Gezellig & verantwoord

Tijdens de clinic leer je in 6 weken meer over Nordic Walking. De lessen volg je gezamelijk in een gezellige groep, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer (Leo Neuteboom). Tijdens de lessen train je beweeglijkheid, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Jong of oud, fit of iets minder actief. Je bepaalt zelf je eigen intensiteit.

Nordic Walking is wandelen met in elke hand een stok, waarbij je met behulp van je armen de benen ondersteunt tijdens het lopen. De techniek van Nordic Walking is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk die onder de knie te krijgen om de voordelen van het “wandelen met stokken” te kunnen ervaren.

Doordat je ook je armen beweegt tijdens het wandelen, gebruik je spieren in je bovenlichaam die je met normaal lopen niet gebruikt. Je hele lichaam belast je op die manier op een veilige manier. En met de juiste techniek hou je gewrichten soepel en je spieren sterk.

Dag & tijd: donderdag van 09.30 – 11.00 uur
Periode: 4 november t/m 9 december
Trainer: Leo Neuteboom
Materiaal: gebruik van materiaal is inclusief
Kosten: GRATIS voor leden van Amstelhof / niet leden: €22,50 (eenmalig)

Let op: slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol=vol!

Ja, ik wil mij aanmelden » 

Heb je een vraag of wil je op de hoogte gehouden worden voor een volgende clinic? Mail dan naar: groepsles@amstelhof.com

Delen: