Download de Amstelhof App! 28 oktober 2016|

Probeer nu de speciale Amstelhof App! Met de Amstelhof App kun je direct informatie ophalen over het lesrooster, de laatste nieuwtjes lezen, informatie over onze instructeurs opvragen en foto's en video's bekijken. Volg je groeplessen bij Amstelhof? Dan verzoeken wij je hiervoor aan te melden. Hierdoor weten wij wie er welke les aanwezig is, hoeveel plekken er per les beschikbaar zijn en hoeveel leden er aan de lessen deelnemen.
 

Voordelen van de Amstelhof App in het kort:

–    Eenvoudig aan- en afmelden voor de groepslessen.
–    Gemakkelijk inzicht in de groepslessen waarvoor je je hebt aangemeld.
–    Uitleg van alle groeplessen + doelstellingen.
–    Bekijk de (fitness)afspraken die je met de met een sportcoach hebt gemaakt en zet deze door naar je persoonlijke agenda
–    Bij wijzigingen/calamiteiten word je van te voren geïnformeerd (via pushbericht).
–    Door aanmelding (via de app) bieden wij je een grotere garantie op deelname aan de (gereserveerde) groepsles, tenzij het maximum aantal deelnemers bereikt is.
–    Amstelhof kan beter inspelen op jouw wensen en behoeften.
 

Zo download je de Amstelhof App

Heb je een Android telefoon? Download direct de Amstelhof App in de Google Play Store
Heb je een iPhone of iPad? Download direct de Amstelhof App in de App Store  

Na openen van de Amstelhof App vind je onder het kopje 'nieuws' procedure hoe je je kunt inloggen en aanmelden. Let op: als je de App op een iPad wilt downloaden zorg er dan voor dat je zoekt op ‘iPhone apps’.
 

Geen smartphone? Geen probleem!

Indien je niet in het bezit bent van een smartphone dan kun je uiteraard altijd nog op de oude manier, bij de receptie of telefonisch (0297-531855), aanmelden voor een groepsles.

Veel plezier met de Amstelhof App!

Delen: