Corona update 15 oktober 2020|

Beste sporter,

2020 is het jaar waarin wij als sporter worden uitgedaagd. Niet alleen onze fysieke, maar ook onze mentale conditie wordt sterk op de proef gesteld. Inmiddels worden we bijna comfortabel in de aanpassingscultuur waarin wij vandaag de dag ons bewegen.

Gelukkig ziet de overheid dat sporten in de fitnessbranche goed te organiseren is. Er verandert voor ons (vanaf 15 oktober) daarom ook bijna niks. De volgende maatregelen zijn vanaf donderdag 15 oktober van toepassing:

– maximaal 30 sporters per ruimte.
– kleedkamers zijn uitsluitend te gebruiken voor zwembad en wellness bezoek. Wij vragen iedereen deze regel te respecteren

Reserveringsverplichting voor de fitness
Wij zullen per morgen, 15-10-2020, teruggaan naar de reserveringverplichting voor de fitness. Dit betekent dat gebruik van de fitness (voor zowel beneden als boven) enkel op reservering kan. Reserveren kan via de Amstelhof App of telefonisch. Klik hier voor de instructies voor het downloaden van de Amstelhof App.

Wij wensen je veel sportplezier toe!
Team Amstelhof

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen:

Ik wil een groepsles reserveren, maar de Amstelhof App doet het niet?
In alle gevallen zien wij dat leden nog de oude Amstelhof App op hun smartphone/tablet hebben staan. De oplossing is als volgt:
 
– Verwijder de oude Amstelhof App
– Download de nieuwe Amstelhof App (Sportcom)
– Log in via het stappenplan
– Start met reserveren! 
– Bekijk het volledige stappenplan hier
 
Reserveren voor kan maximaal 6 dagen vooruit. Uiteraard kan dit ook 10 minuten vooraf als het lastig te plannen is. Vooralsnog is er voldoende plek om iedereen te kunnen voorzien in zijn of haar sportbehoefte.
 
Moet ik reserveren voor de fitness?
Ja, een bezoek aan de fitness kan enkel op reservering via de Amstelhof App of telefonisch.
 
Moet ik reserveren voor het zwembad?
Ja. Ook voor het zwembad, de sauna en het stoombad dient gereserveerd te worden. Dit kan alleen telefonisch via de receptie (0297-531855). Wil je bijvoorbeeld eerst zwemmen en dan gebruik maken van de sauna, dan dien je zowel voor het zwembad als voor de sauna een tijdsblok te reserveren.
 
Zijn de kleedkamers open?
De kleedkamers zijn alleen te gebruiken indien je gereserveerd hebt voor het zwembad / de wellness. Voor alle overige faciliteiten vragen wij je in sportkleding naar Amstelhof te komen.
 
Kan ik gebruik maken van de douches?
Uitsluitend als je gereserveerd heeft voor het zwembad / de wellness dan kun je gebruik maken van de douches.
 
Meer weten? Bekijk hier onze 'Spelregels'

Delen: