Gritzaterdag|08:40 - 09:10 uur|Studio |Kim

Als je snel superfit wil worden en van een fysieke uitdaging houdt, doe dan mee met GRIT, een groepsles van LES MILLS. Tijdens deze kort en effectieve intervaltraining train je voor een sterk boven- en onderlijf. Je conditie vliegt omhoog, je verbrandt veel calorieën en door de oefeningen wordt je gehele lijf gezonder. GRIT is voor iedereen die serieus wil werken.

Functioneel bewegen
Door de intensieve oefeningen blijft je lijf nog uren na de training vet verbranden. De vetverbranding wordt namelijk gestimuleerd door de meest optimale manier van trainen, functioneel trainen. Dit houdt in dat je bij iedere oefening alle spieren in het lichaam aan het gebruiken bent.

Wat doe je precies met GRIT STRENGTH?
Een GRIT sessie duurt slechts 30 minuten, maar vergis je niet! De training is zo gemaakt dat je op een effectieve en efficiënte manier vet gaat verbranden, je lichamelijke capaciteit vergroot en je conditie verbetert. De variatie in de oefeningen; het werken met losse gewichten, een step en een trainingsmatje zorgen ervoor dat je altijd het beste uit jezelf haalt. Nieuwsgierig? Ga de uitdaging met jezelf aan!
Delen: