Xcorewoensdag|08:45 - 09:30 uur|Studio |Borke

Wat is XCORE bij Amstelhof in Uithoorn?
Wil jij je vetverbranding in een hogere versnelling, en je lichaam nog mooier vormen en strakker maken? Met XCORE train je in 45 minuten je hele lichaam! 

Veilig, effectief en afwisselend!
De XCORE workouts zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt, stimuleer je bij de heengaande beweging altijd een teruggaande beweging. Dit is ‘Reactive Impact'.

Totaaltraining
De XCORE-training is kort, effectief, simpel en met veel fun en power. De XCORE-training is geschikt voor iedereen. Er zijn 4 maten XCORE's dus je kunt zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen. Makkelijk te volgen, geen moeilijke choreografieën, maar gewoon simpel en veilig.

Wat doet XCORE?
De XCORE-Trainer, een buis gevuld met bewegende massa, zorgt ervoor dat je constant je ‘natuurlijke korset' aanspant. Je traint conditie, spieren en bindweefsel. Je verbrandt calorieën en het is de optimale buik/rugtraining workout.

Afwisseling voor het beste resultaat
Ieder kwartaal is er een nieuwe XCORE workout met nieuwe oefeningen, nieuwe opzwepende muziek en een totaal andere volgorde van de lesonderdelen. Door iedere kwartaal de boel even flink door elkaar te gooien wordt je lichaam opnieuw verrast en geprikkeld. Deze zogenaamde ‘overload' is precies wat je nodig hebt voor progressie en dus resultaat
Delen: