Flow Yogamaandag|09:00 - 10:00 uur|Online LIVE|Marle

Wat is Flow Yoga bij Amstelhof in Uithoorn?
Soepel en sterk worden in je lichaam en geest. Een yogales waarbij houdingen elkaar vloeiend opvolgen, verbonden aan de ademhaling. Soms wordt een houding langer aangehouden voor meer opening en diepgang. De les wordt afgesloten met een heerlijke eindontspanning, zodat je met een ontspannen lichaam en geest de studio verlaat.

Geschikt voor iedereen
Je kunt de les doen op je eigen niveau. Er zal extra uitdaging worden aangeboden aan wie daaraan toe is. Heb je rust nodig, dan kun je een makkelijker variant uitkiezen of even je rust nemen. 

Hoe ziet een Flow Yoga les eruit?
We beginnen met een korte beginmeditatie om met je aandacht en ademhaling volledig aanwezig te zijn. Na een korte warming up vloeien de yoga houdingen vanuit een zonnegroet-variant door richting een 'peak pose'. Voor elke wat pittigere houding worden alternatieven gegeven zodat je altijd een Flow zult hebben om je op te richten. Door de vloeiende beweging en de bewuste houdingen zul je even afgeleid worden van het alledaagse leven, waardoor je geest ook ontspant. Na de 'peak pose' zal de les weer worden afgebouwd richting eindontspanning, waarna we allemaal ontspannen en voldaan de studio zullen verlaten.
Delen: