Monkey Town

Monkey Town bij Amstelhof in Uithoorn

Begin januari 2015 zijn de deuren Monkey Town Uithoorn geopend. Het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar met ruim 1600m2 aan speelplezier en vertier. Een gigantisch klim- en klautertoestel, evenwichtsbalk, superlego, 2 glijbanen, rollerbaan, een voetbalveld op hoogte en een groot springkussen staan voor je klaar! Ook aan de kleintjes is gedacht. In de speciale softplay kunnen zij ongestoord klimmen, kruipen, glijden en lekker spelen in de ballenbak. 

Wil je even wat anders doen? Ga dan het avontuur aan en een potje lasergamen! In deze spannende Jungle sta je oog in oog met je tegenstanders om ze te overmeesteren. Je gaat op avontuur; spanning en sensatie gegarandeerd! 
 
En de ouders en begeleiders? Die zijn wij natuurlijk niet vergeten. Voor de volwassenen is er een horecagelegenheid met onder heerlijke Blackstock koffie. Monkey Town maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekgebonden producten. Ontbijten, lunchen, borrelen, (verantwoord) snacken; bij Monkey Town kan het allemaal! Op de kaart vind je onder meer huisgemaakte taarten (ook gluten- suiker- en lactosevrij), broodjes en panini's, verse smoothies, hamburgers met vlees van de Lindenhoff, huisgemaakte pannenkoeken en natuurlijke heerlijke verse oerfrieten!
 
Kinderfeestjes, familiefeestjes, bedrijfsevenementen, schoolreisjes en verenigingen van de BSO zijn bij ons ook meer dan welkom! Wij bespreken graag je wensen en zorgen voor een onvergetelijke speelervaring voor de kinderen.

Overzichtelijk voor kinderen en ouders

Het leukste speelparadijs!

Het speelparadijs is overzichtelijk opgesteld zodat je altijd zicht heb op je kind(eren) en door de grote dakramen valt er veel daglicht naar binnen. In onze lounge kan je wat rustiger zitten en is er een directe doorloop naar het terras.

Niet in de rij staan van een attractiepark?

Kom dan lekker een dagje binnenspelen Monkey Town Uithoorn.

Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Monkey Town Uithoorn.

Delen: