Golf

Uniek: golf binnen je sportlidmaatschap!

Amstelhof was al uniek in de regio qua faciliteiten en mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om binnen je sportlidmaatschap gebruik te maken van golffaciliteiten bij Amstelhof Golf, dé FunGolf baan in Uithoorn en omstreken.

9-holes short golf en Driving Range

Welke golffaciliteiten zijn inclusief?
• Short Golf op de 9-holes baan
• Driving Range

CADEAU: €5,- per maand aan Driving Range tegoed
Als lid van Amstelhof ontvang je per maand 3 credits (72 ballen) voor de ballenmachine op de Driving Range. Normaal kosten deze credits €5,- maar als lid van Amstelhof ontvang je deze cadeau op een speciale sleutel! Mocht je meer ballen per maand willen afslaan dan is de sleutel gemakkelijk op te laden bij de receptie. Leden van Amstelhof ontvangen tevens 10% korting op de credits. Aanschaf van de sleutel is eenmalig €10,- (inclusief 3 credits / 72 ballen t.w.v. €5,-).

GRATIS gebruik van de 9-holes Short Golf baan
Als je in het bezit bent van een sleutel dan kun je onbeperkt gebruik maken van de Short Golf baan. Short golf is een spel waarbij het vooral gaat over de korte slagen binnen het golfspel. Je gaat met 2 golfclubs de 9-holes baan in. Het balletje is lichter dan normaal, waardoor de afstand die je kunt slaan ook beperkt is. Een heerlijk spelletje waar het gaat om de beleving van het golfspel. Een mooie afwisseling naast je sportschema!

Golfles door onze pro's (optioneel)
Wil je leren golfen? Dat kan. Amstelhof Golf biedt diverse lesmogelijkheden, uitgevoerd door ervaren golfpro's. Er wordt les gegeven op de driving range en op de short golf holes. De golflessen vallen niet binnen het lidmaatschap, maar kunnen tegen extra kosten worden afgenomen.

Bekijk snel de website van Amstelhof Golf –> Klik HIER

Meer weten?
Bel ons: 0297-531855. Wij informeren je graag!