Golf

Uniek: golf binnen je sportlidmaatschap!

Amstelhof was al uniek in de regio qua faciliteiten en mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om binnen je sportlidmaatschap gebruik te maken van de driving range bij Golfcentrum Uithoorn.
 

Cadeau: €5,- aan Driving Range tegoed

Als lid van Amstelhof ontvang je per maand 3 credits (72 ballen) voor de ballenmachine op de Driving Range. Normaal kosten deze credits €5,- maar als lid van Amstelhof ontvang je deze cadeau op een speciale sleutel! Mocht je meer ballen per maand willen afslaan dan is de sleutel gemakkelijk op te laden bij de receptie. Leden van Amstelhof ontvangen tevens 10% korting op de credits. Aanschaf van de sleutel is eenmalig €10,- (inclusief 3 credits / 72 ballen t.w.v. €5,-).
 

Golfles van een pro (optioneel)

Wil je leren golfen? Dat kan. Amstelhof Golf biedt diverse lesmogelijkheden, uitgevoerd door ervaren golfpro's. Er wordt les gegeven op de driving range en op de short golf holes. De golflessen vallen niet binnen het lidmaatschap, maar kunnen tegen extra kosten worden afgenomen.
 

9 holes par-3 baan (optioneel)

Tevens kun je tegen geringe extra kosten gebruik maken van de 9 holes par-3 golfbaan. Perfect om aan je korte spel en techniek te werken!

Bekijk hier de website van Golfcentrum Uithoorn

Delen: