Home Workouts

Doe je mee met de ´Amstelhof Home Workouts´?

Wij begrijpen dat het anders is dan normaal, maar wij gaan je de komende periode helpen om ook thuis fit en gezond te blijven.

Home Workouts (pdf)

Dit doen wij met onze dagelijkse 'Home Workouts' (verschillende niveaus), speciaal samengesteld door onze coaches. De workouts worden dagelijks aangevuld voor de juiste afwisseling. De workouts zijn in pdf formaat en makkelijk te bekijken op je telefoon, tablet of laptop. Uiteraard kun je ze ook uitprinten.

Bekijk hier »
 

Home Workouts (video)

Daarnaast bieden wij je ook een platform waar je je favoriete groepslessen kunt meedoen. De Amstelhof ´Home Video Workout´. Kies je les en volg deze gewoon thuis, vanuit je woonkamer! De lessen die worden aangeboden zijn o.a.: BodyCombat, GRIT, BodyAttack, HIIT, SH`BAM, BodyStep, Cardio, BodyBalance, Barre, Flow Yoga en nog veel meer!

Bekijk hier »
 

LIVE lessen via Facebook

In de speciale Facebook LIVE lessen groep vind je diverse LIVE lessen, gegeven door onze docenten. Doe gezellig mee vanuit je eigen huis.

Bekijk hier »
 

Home Workouts for Kids (video)

Met de Home Workouts Videos for Kids houden wij de Amstelkids in beweging (de papa's en mama's mogen ook meedoen hoor!). Kies één van de Born to Move lessen en start direct. 

Bekijk hier »
 

Volg ons op Facebook en Instagram

Naast de bovenstaande workouts zijn wij intensief bezig met nog veel meer nieuwe ontwikkelingen! Vergeet ons daarom niet te volgen op Facebook en Instagram!

Delen: