ASCC ComputerClub komt naar Amstelhof

13 september 2022 om 09:30 tot 13 september 2022 om 15:00
De ASCC ComputerClub komt dinsdag 13 september naar Amstelhof. Gezamelijk helpen wij de sporters van Amstelhof graag de digitale toekomst in te gaan.

Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Je kunt er heel veel mee doen, zoals contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet, elektronisch bankieren, foto’s maken en nog veel meer. 

Maar hoe blijf je bij? En hoe kun je je computer, tablet en/of smartphone het beste gebruiken?

GRATIS hulp!

Op dinsdag (13 september) organiseert de ASCC een inloopdag van 09.30 - 15.00 uur bij Amstelhof (in de entree). Tijdens deze inloopdag krijgen leden van Amstelhof gratis hulp voor de computer, tablet of smartphone. 

Computerhulp voor slechts €20,- per jaar

Voor problemen die niet direct opgelost kunnen worden biedt de ASCC ook een clublidmaatschap aan van €20,- tot eind 2023 (incl. inloopspreekuren, clubmiddagen en maandelijkse nieuwsbrief met actuele onderwerpen).  Daarnaast bieden zij tegen een kleine vergoeding 'hulp aan huis'.

Kun je zelf wat digitale hulp gebruiken? Heb jij een ouder/verzorger die jou altijd belt met vragen over hun computer, tablet of smartphone? Heb jij / hebben zij behoefte aan aan iemand die hen op een laagdrempelige manier leert om te gaan met al die apparaten?

Iedereen is van harte welkom op de ASCC inloopdag op dinsdag 13 september van 09.30 - 15.00 uur.

Wat is de ASCC?

ASCC een Computer Club. De meeste leden zijn 50-plus. De ASCC is een lokaal georiënteerde club, met een goede sociale samenhang binnen de club. De clubmiddagen zijn niet alleen interessant, maar vooral ook gezellig. Ook bij de inloopspreekuren speelt het sociale aspect een belangrijke rol. De meeste activiteiten worden georganiseerd in wijkcentrum Westend in Amstelveen.

Kijk voor meer informatie op: www.ascc.nl

Cookie instellingen