Rust en balans

Het jaar 2020 kunnen we wel omdopen tot “Corona-jaar”. Het is een jaar waarin heel veel veranderd is. De mondkapjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en we moeten nog steeds anderhalve meter afstand houden. En wat is er persoonlijk voor jou veranderd? Heeft dit alles effect op je werk en op je privé situatie? En hoe ga je daarmee om?

Rust en balans, hoe fijn is het om deze twee elementen in je leven te hebben en het ook echt te vóelen. Toen Corona een feit was werd ook mijn leven behoorlijk opgeschud. Ik mocht ineens niemand meer knuffelen en aanraken. Ik vlieg als stewardess de hele wereld over en ineens zat ik thuis. Alle coachgesprekken die ik gepland had staan moest ik afzeggen. De sportscholen moesten dicht en ineens kon ik niet meer mijn favoriete lessen volgen bij Amstelhof met mijn sportmaatjes.

Geloof mij, ik ben mezelf behoorlijk tegengekomen en van rust en balans was absoluut geen sprake.Ik ben gaan denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Wat kan er nog wél en waar heb ik wél invloed op? Ik ben gestart met de NLP Practitioner opleiding en deze heb ik onlangs afgerond. Persoonlijke ontwikkeling en een mooie aanvulling op mijn coachopleiding.

Hoe creëer jij rust en balans in jouw leven? Wat heb jij daarvoor nodig? Het is mooi om doelen te stellen en daar actief mee aan de slag te gaan! Welke keuzes wil jij maken en wat weerhoud jou nu nog om daadwerkelijk stappen te zetten? Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen?

Rust en balans, dat begint met goed voor jezelf zorgen. En daar hoort sporten bij Amstelhof natuurlijk bij! Gelukkig mogen we weer lessen volgen, de Crossfit box in en ons uitleven in de fitness ruimte. Het is onmiskenbaar een bijdrage in je goed voelen en hopelijk een stap om een vorm van rust, balans en ontspanning te mogen voelen zo vlak voor de feestdagen.

Geniet, leef je uit, houd afstand van elkaar en lach!

Saskia Bos
Lifestyle- en Stresscoach

Cookie instellingen