Mijn Top 10 Workout Playlist

Thuis, in de auto, op een feestje, bij mij staat er altijd muziek en en ik luister het dus ook heel graag. Vroeger viel ik zelfs in slaap met de oortjes van m’n iPod nog in m’n oren (niet aan te raden). Ik gebruik veel liedjes voor m’n danslessen, maar ook tijdens de sportlessen knalt de muziek uit de muziekinstallatie.

Als je zelf in de sportschool bezig bent is muziek soms nog wel een dingetje. Soms staat de muziek te zacht, soms te hard en misschien is de muziek die opstaat niet helemaal jouw ding. Dan is er gelukkig de optie om je eigen muziek mee te nemen! Er zijn tegenwoordig talloze opties om dat voor elkaar te krijgen. Wat ik het makkelijkste vind is m’n telefoon met een draadloze koptelefoon. Al denk ik dat draadloze oortjes handiger zijn, misschien kan ik die dit jaar voor Sinterklaas vragen!

Ik train het liefst met m’n eigen muziek, het liefst zo hard mogelijk, maar dat ik nog wel wat van de omgeving mee krijg. Hieronder vind je een top 10 van mijn favoriete liedjes om te sporten van dit moment! Muziek is iets heel persoonlijks, dus we weet vind je het helemaal niks, maar ik hoop dat er toch wat leuks bij zit! Ik vond het dan ook wel een klein beetje spannend om deze blog te schrijven (klinkt misschien een beetje stom). Vaak ga ik op zoek naar nummers die je niet vaak hoort of wel kent maar dan net op een andere manier, waardoor je ze niet heel snel op de radio hoort en dus ook niet snel zat wordt. Hier mijn selectie van dit moment! Een mix van wat bekende en wie weet voor jou onbekende nummers.

Mijn Top 10 Workout Playlist
1. No Sleep - Martin Garrix ft. Bon
2. Friday - MOTi ft. JGUAR
3. Giant (Robin Schulz Remix) - Calvin Harris
4. No New Friends (Dombresky Remix) - Sia
5. Wait Another Day - Mike Williams, Mesto
6. Don’t Give Up On Me (Club Mix) - Armin van Buuren
7. All Around The World (La La La) - R3HAB
8. Fire In My Soul ( Tom Staar Remix) - Oliver Heldens
9. High Hopes - Panic! At The Disco
10. Turn It Up - Armin van Buuren

Stel je vind het wat, zou je altijd mijn lijsten kunnen volgen op Spotify! Wat je daarvoor moet doen? Zoek op Spotify naar: Isabella Kok, ga naar Afspeellijsten en dan naar Hit The Gym (zo heet deze lijst). Er staan ook een heleboel andere lijsten tussen, wie weet zit er wat voor je bij! Ik vind het namelijk zelf ook leuk om te trainen op hele slechte Nederlandse nummers van Bizzey, Ronnie Flex of andere zangers uit die hoek. Al moet ik zeggen dat de nummers hierboven het net wel even beter doen. Mij helpt het in ieder geval om nog meer te knallen!

Op welke muziek train jij het liefst?

-IK-


Deze blog is geschreven door onze collega Isabella Kok. Bekijk hier haar persoonlijke blog: isabellakok.nl

Bekijk hier een volledig overzicht van alle blogs

Cookie instellingen