Medewerker in de spotlight: Nick

Het volgende interview leg ik af met Nick. Nick is een hele lieve, behulpzame jongen. Altijd wel in voor een grapje, maar werkt ook ontzettend hard om alles bij Amstelhof een beetje netjes te houden. In de tijd dat ik nog in het Grand Cafe werkte, was Nick altijd een trouwe klant! Maar wat hij het lekkerste vindt? Dat lees je in dit interview!

Hoe ben je bij Amstelhof terecht gekomen?
“Toen ik klaar was met school zat ik al een tijdje thuis, want het was lastig om werk te zoeken. Via m’n ouders ben ik bij Amstelhof terecht gekomen. Ik geloof dat m’n vader kwam er een keer mee kwam om bij Amstelhof te vragen of zij toevallig werk voor mij hadden. Ik had wel al wat contact met wat mensen van Amstelhof en na een goed gesprek zit ik nu hier! Dus hierbij wil ik m’n ouders graag ook nog even bedanken voor de tip.”

Wat voor werk doe je hier & hoe lang al?
“Ik werk hier sinds april 2018, dus nu ongeveer 1,5 jaar. Bij Amstelhof doe ik een beetje van alles. Opruimen, schoonmaken en af en toe help ik Willem en Simon. Ik zorg er vooral voor dat de multivloer en de tennisbanen op orde zijn. Ik zie goed wat er moet gebeuren, dus dat doe ik dan ook.”

Wat is er nou zo leuk aan Amstelhof?
“Van alles eigenlijk. Het contact met collega’s en het contact met de leden. Het voelt gewoon als een soort thuis. Iedereen is lief en behulpzaam voor elkaar.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?
“Eigenlijk wat ik net zei. Het contact met iedereen en ook de collega’s maken het leuk met af en toe een grapje tussendoor."

Welke sporten heb je vroeger gedaan en sport je nog steeds?
“Vroeger heb ik een hele tijd op G-voetbal gezeten. Ik ben dan ook een groot voetbal fan en dan vooral van AJAX. Op dit moment sport ik in de sportschool en boks ik vaak met Arthur wat ik erg leuk vind.”

Wat zijn je eigen valkuilen op sport en voeding gebied?
“Mijn valkuil is dat ik soms m’n grenzen vergeet. Ik ben nog jong en wil graag van alles, zonder er teveel over na te denken. Als ik dan vier keer in de week heb gesport, merk ik dan de volgende dag dat het teveel is geweest. Qua voeding zijn er niet echt dingen.”

Wie of wat is jouw voorbeeld en motivatie?
“Klinkt saai maar dat heb ik eigenijk niet.”

Je lievelingsgerecht uit het Grand Cafe?
“Tosti kip shoarma met sambal en dan met knoflooksaus. Dit eet ik vaak als ik klaar ben met werken.”

Wat is het leukste moment wat je hier hebt meegemaakt?
“Ik maak hier eigenlijk alleen maar leuke dingen mee. Wat mij wel bij blijft is dat wij met een groepje collega’s naar AJAX zijn geweest. Dat was wel echt heel gezellig.”

Je levensmotto:
“Nee heb ik niet echt.”

Als laatste… Aan wie geef je dit interview door?
“Aan Tim”
Cookie instellingen