Medewerker in de spotlight: Danny

Ook deze maand interviewde ik één van m’n leuke collega’s. Veerle gaf het gesprek door aan Danny. Van Danny wist ik eigenlijk nog helemaal niks! Dus daar moest snel verandering in komen. Ik kende hem eigenlijk alleen van de sportschool, maar onze gesprekken zijn nooit echt verder gekomen dan “Hoi” en “Doei!”. Wat blijkt? Danny is een hele aardige, sterke jongen met een passie voor sport. Lees je mee?

Hoe ben je bij Amstelhof terecht gekomen?
“Hmm, gewoon puur solliciteren eigenlijk. Ik heb hier geen stage gelopen en er stond ook geen vacature open. Ik ben op gesprek gekomen en zo is het allemaal in gang gegaan… Ik heb de opleiding ICT gedaan, dus dat is totaal wat anders dan wat ik nu doe. Maar daarna ben ik verschillende sport cursussen bij AALO Opleidingen gaan doen en dat was meer mijn ding.”

Wat voor werk doe je hier & hoe lang al?
“Laat mij even denken. Nu werk ik hier ongeveer 1 jaar en 3 maanden en mijn werk is lekker gevarieerd. Ik geef mensen persoonlijke begeleiding in de fitness, maak training schema’s, help de mensen die vragen hebben en geef zo nu en dan ook wat groepslessen. Nu bijvoorbeeld wat lessen buiten!”

Wat is er nou zo leuk aan Amstelhof?
“Ik denk de afwisseling met de verschillende mensen die hier sporten, de leden dus. Het is heel afwisselend en dat maakt het zo leuk. Daarnaast natuurlijk ook de collega’s waar ik het goed mee kan vinden. Dat is het wel zo’n beetje.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?
“Mensen één op één begeleiden vind ik het leukst. Samen met de mensen hun doel bepalen en bereiken. Zo leer je de mensen ook beter kennen.”

Welke sporten heb je vroeger gedaan en sport je nog steeds?
“Vroeger heb ik een paar jaar op judo gezeten en daarna een paar jaar op voetbal. Toen ben ik overgaan op fitness en dat doe ik nu nog steeds. Ik probeer dan ook 4 a 5 keer in de week te trainen.”

Wat zijn je eigen valkuilen op sport en voeding gebied?
“Ik zeg heel makkelijk tegen mezelf dat ik een dagje niet hoef te sporten als ik geen zin heb, een beetje uitstelgedrag dus. Met voeding heb ik niet echt valkuilen… Het is vooral de kunst om daar balans in te vinden en daar heb ik geen moeite mee.”

Wie of wat is jouw voorbeeld en motivatie?
“Een persoon als voorbeeld heb ik niet echt. Het klinkt misschien een beetje gek maar ik ben meer m’n eigen motivatie. Als je ziet dat je sterker en beter wordt en je uiteindelijk ook de verbetering ziet waar je hard voor werkt.”

Je lievelingsgerecht uit het Grand Cafe?
“Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit wat in het Grand Cafe heb gegeten…” (Danny schaam je!) “Maar ik heb gehoord dat de Fanny Salade wel echt een aanrader is, dus wie weet ga ik die binnenkort even testen.”

Wat is het leukste moment wat je hier hebt meegemaakt?
“Het moment dat je wordt losgelaten na het inwerken en ik voor het eerst iemand ging begeleiden. Dat gaf wel echt een heel goed gevoel.”

Je levensmotto:
“Nee die heb ik eigenlijk niet.”

Als laatste… Aan wie geef je dit interview door?
“Selma.”


Dit interview is afgenomen en geschreven door onze collega Isabella Kok. Bekijk hier haar persoonlijke blog: isabellakok.nlMeer lezen?
Bekijk hier een volledig overzicht van alle blogs  
Cookie instellingen