Medewerker in de spotlight: Danielle

Hoe ben je bij Amstelhof terecht gekomen?
“Ik heb een open sollicitatie gestuurd. Voor Amstelhof werkte ik op Schiphol maar toen mijn zoon werd geboren ben ik daar mee gestopt. Ik kon namelijk niet meer 60 uur in de week werken inclusief nachtdiensten. Toen ik heb een sollicitatie naar Amstelhof gestuurd en daar ben ik blijven hangen. Ik dacht dat het voor eventjes was, maar ik ben nog niet weggegaan en was dat ook niet van plan!”

Wat voor werk doe je hier & hoe lang al?
“Momenteel werk ik op het informatie kantoor en assisteer ik Dani met een aantal dingen. Ik maak bijvoorbeeld roosters voor de receptie en doe veel ondersteunende taken, vooral administratief. Dit doe ik al ongeveer 6,5 jaar.”

Wat is er nou zo leuk aan Amstelhof?
“Ik ben hier begonnen met een paar uurtjes en daar heb ik inmiddels al veel meer taken bijgekregen. Als je aangeeft dat je meer wil doen, dan krijg je daar de kans voor. Daarnaast ook de collega’s, ik heb het hier echt leuk met iedereen. De sfeer is onderling goed en daardoor is het ook leuk om naar je werk te gaan. Maar ik vind het ook leuk om dagelijks met veel mensen in contact te komen. Amstelhof is een fijn bedrijf met veel mogelijkheden.”

Wat wilde je vroeger worden?
“Toen ik heel klein was wilde ik dierenarts worden en toen ik wat groter werd wilde ik heel wat jaren straaljager piloot worden bij de luchtmacht. Uiteindelijk heb ik theater wetenschappen en kunstgeschiedenis gestudeerd. Ik was echt een studiebol maar nog best jong toen ik klaar was met school… En nu zit ik hier!”

Wat maakt jouw werk zo leuk en wat maakt je trots? 
“Het omgaan met mensen. Het administratieve vind ik ook leuk, maar dat moet ik niet de hele week doen. Ik vind het fijn om veel mensen te spreken en te adviseren. Het is ook mooi dat sommige gesprekken iets dieper gaan en dat er dan ook mensen speciaal naar mij toe om iets te vragen. En ik ben trots op ons team wat heel goed draait.”

Welke sporten heb je vroeger gedaan en sport je nog steeds?
“Ik deed vroeger aan turnen, paardrijden en tennissen maar ik heb het langst op Klassiek Ballet gezeten. Toen ik 20 jaar was ben ik daarmee gestopt. Daarna ben ik gaan fitnessen en heb ik ook veel aan BodyPump gedaan. Nu heb ik m’n eigen mini home gym waar ik train. Dit doe ik ongeveer vier keer in de week en dat vind ik echt heerlijk.”

Wat zijn je eigen valkuilen op sport en voeding gebied?
“Die heb ik eigenlijk niet. Ik ben best wel streng op gebied van voeding want het houd mij veel bezig. Daardoor kost het mij ook niet veel moeite. Misschien is mijn valkuil dan dat ik er soms teveel mee bezig ben…”

Wie of wat is jouw voorbeeld en motivatie?
“Mijn moeder. Dat is natuurlijk de meest geweldige vrouw op deze wereld. Zij is zo fit, sport veel en houdt zich ook bezig met gezonde voeding. Na een nieuwe heup is ze heel snel hersteld en dat heeft allemaal te maken met een gezonde levensstijl.”

Je lievelingsgerecht uit het Grand Cafe?
“Eigenlijk eet ik er niet. Ik ben gluten intolerant dus ik neem m’n eigen brood mee.”

Wat is het leukste moment wat je hier hebt meegemaakt?
“Laatst heeft iemand mij een cadeautje gegeven om te bedanken voor iets dat ik heb gedaan. Ik krijg ook wel eens een kaartje en dat is wel heel leuk om te krijgen!”

Je levensmotto:
“Als je er niet blij van wordt, dan moet je het ook niet doen.”

Weetje…
“Dat ik graag een keer met Sandra mee wil naar CrossFit, maar durf niet.”

Als laatste… Aan wie geef je dit interview door?
“Aan Linsey."

Bekijk hier meer van onze blogs
Cookie instellingen