Even voorstellen...

Sommigen van jullie hebben misschien m’n eerste blog voorbij zien komen, sommigen hebben mij wel eens in de sportschool gezien, maar er zullen vast ook mensen zijn die denken: wie ben jij?! Daarom zal ik mijzelf eerst even voorstellen voordat ik van alles met jullie ga delen.

Welkom! Mijn naam is Isabella Kok en op dit moment ben ik 24 jaar. Ik kom uit het prachtige dorp Wilnis en ik werk nu ongeveer 2,5 jaar bij Amstelhof. Daarvoor was ik er ook al te vinden, maar als stagiaire. Na mijn middelbare school wilde ik graag naar de Dansacademie, daar ben ik aangenomen, de tijd van mijn leven gehad en heb ik de opleiding netjes afgerond. In de laatste twee jaren van m’n opleiding liep ik stage bij de dansschool in Amstelhof: Let’s Dance. Nadat ik m’n opleiding heb afgerond, was ik aangenomen op een vervolg dans opleiding. Amstelhof wilde
mij graag houden, ik wilde niet nog vier jaar naar school, dus ik besloot te blijven.

Super blij dat ik de stap toen heb genomen! Vorig jaar gaf ik al veel danslessen, dit jaar zijn daar nog een paar lessen bij gekomen. In een week geef ik 13 danslessen op de dagen: dinsdag, woensdag en vrijdag. Daarnaast heb ik vorige zomer de Body Pump opleiding mogen doen, ook succesvol afgerond, dus misschien heb je wel al eens in één van mijn lessen gestaan! Body Pump geef ik op de maandag avond, dinsdag ochtend en vrijdag ochtend. Niet alleen de Body Pump opleiding heb ik mogen doen, ook de XCORE opleiding heb ik gedaan. Ook weer afgerond, goed bezig he? Was dat het dan? Nee hoor, ik heb ook verschillende diploma’s in Power & Yin Yoga gehaald.

Mijn ouders hebben een groentewinkel in Vinkeveen en daar ben ik als 13-jarig meisje begonnen met werken. Dat doe ik nu trouwens nog steeds, vaak op zaterdag, soms doordeweeks (ligt eraan of ik tijd heb). Dus de nodige vitamines krijg ik dagelijks binnen, ook daar heb ik een tikkeltje verstand van. Daarnaast heb ik afgelopen jaar ook in het Grand Cafe gestaan in Amstelhof. Wellicht heb ik een keer een kop koffie, smootie of een eiwitshake voor je klaargemaakt! Een paar maanden geleden ben ik daar wel mee gestopt, het werd allemaal iets te veel want…

Vorig jaar heb ik mijn liefde voor schrijven weer terug gevonden! Al het werk wat ik doe is verschrikkelijk leuk, maar fysiek best wel zwaar. Daarnaast was ik even vergeten dat ik schrijven ook altijd super leuk vond (en het is lichamelijk minder vermoeiend). Dus ik besloot om een blog te beginnen. Schrijven over dingen die in mij opkomen, sport, dans, yoga of gewoon over hoe ik over dingen denk. Geloof het of niet, mensen lezen het! Ik ben het ook begonnen om mensen te inspireren en voor mij is het een stukje ontspanning.

Dus dit ben ik. Ik doe van alles en ben gek op schrijven. Maar helemaal alleen kan ik dit natuurlijk niet. Stel jij hebt een brandende vraag, wilt graag meer weten over sport, misschien wel over yoga of over welke koffie je het best kan drinken… Stel hem gerust! Misschien schrijf ik er wel een mooi stukje over in samenwerking met de trainers die bij Amtelhof rondlopen.

Mailtjes kunnen verzonden worden naar: info.isabellakok@gmail.com

Tot snel!
-IK-

Deze blog is geschreven door onze collega Isabella Kok. Bekijk hier haar persoonlijke blog: isabellakok.nl

Lees ook deze blogs:
» Full Body Workout in 1 uur
» 5 tips voor een platte buik
Cookie instellingen