Daar ben IK weer!

Het is alweer even geleden (ongeveer zeven maanden), maar daar ben ik weer! Een hele rare tijd, voor ons allemaal. Op heel veel gebieden, maar ik ga het nu vooral even hebben over het sporten. Van de één op de andere dag moest de sportschool dicht, konden en mochten we even niets meer. Heel gek, want van 20 lessen in de week, ging ik opeens naar nul. M’n ouders hebben een groentezaak en daar ben ik zes dagen in de week gaan werken, omdat het daar echt ontzettend druk was. Vooral de eerste weken waren heel raar, iedereen moest hier z’n draai in vinden en vooral ook denken aan de gezondheid van iedereen. Gelukkig mochten we na een tijdje weer wat opbouwen en daar neem ik jullie nu in mee.

Op de automatische piloot door met je leven, maar op een hele andere manier. Ik wist even niet beter, maar na een week of twee begon ik al die lessen toch wel heel erg te missen. Amstelhof deelden heel veel Les Mills en eigen workouts en daar was ik heel blij mee! Ik deed een lesje Barre en BodyAttack… Lessen waar ik normaal geen tijd voor heb of die ik niet doe. Ik rende een rondje buiten, maar merkte al snel dat dat helemaal niks voor mij was. Uiteindelijk een Smartbar aangeschaft en daarmee kon ik weer m’n vertrouwde les BodyPump gaan doen. Heel blij mee, maar mijn geluk kon niet meer op toen ik dit nieuws kreeg.

LIVE LESSEN.
YES! Eindelijk konden we weer iets. Met een paar lessen gingen we Live. In een te warme studio zaal maakten we een Live verbinding met de mensen die op dat moment mee wilden doen met de les. Als instructeur doe je de les dus voor en zo kunnen de mensen deze les thuis meedoen. Het handige was dat je de les ook later kon doen of gewoon een paar kon volgen! Als instructeur extra zwaar, want vaak stap je in z’n les even ‘eruit’ om de leden te checken, maar dat kon nu natuurlijk niet. De leden stonden niet voor je neus, maar ik had zelf wel het gevoel dat ze er waren. Dit kon ook doormiddel van de reacties die tussendoor gegeven konden worden. Met volle energie deden we dit, eindelijk konden we weer connecties maken met onze deelnemers en onze passie overbrengen. Veel leuke reacties gehad, maar de volgende stap was toch net even iets leuker.BUITEN LESSEN.
Groen licht! Buiten op de parkeerplaats mochten we onze lessen gaan geven. Niet alleen de sport, maar ook de danslessen mochten naar buiten. Het was voornamelijk heerlijk weer en dat maakte het dubbel zo fijn. Heerlijk om je deelnemers weer in levende lijve te zien en wat een energie! Bij mij is er zeker een tube zonnebrand doorheen gegaan en ik ben nog nooit zo bruin geweest. Ook verschillende sportbh’s staan in m’n rug gebrand. Dit was echt top, ik heb nooit echt veel buiten gesport, maar ik snap wel waarom mensen dit veel doen. Het weer doet alleen wel waar het zin in heeft. Ik heb wel eens een les gehad dat het opeens keihard ging regenen en ook wel eens een les gehad dat ik blaren onder m’n voeten had omdat het asfalt zo heet was. Maar dat mocht de pret niet drukken. Alles was fantastisch geregeld en op een gegeven moment mochten we zelfs weer naar binnen!BINNEN LESSEN.
De sportschool weer open en de groepslessen op de tennisbaan zodat er voldoende afstand gehouden kon worden. In het begin even wennen met het geluid, maar de ruimte was heel fijn groot, zodat we een hoop deelnemers, op een gepaste afstand, konden ontvangen. Wij wisten ook wel dat de tennisbaan niet voor eeuwig was en inmiddels hebben we weer een nieuwe plek gevonden wat steeds meer op een echte studio gaat lijken. Ik ben vooral elke week gewoon heel blij dat ik m’n passie weer kan overbrengen, dat ik iedereen weer kan zien en dat er weer lekker gesport kan worden. Misschien wel nog meer als voorheen! Dankbaar voor een sportschool als Amstelhof, dat zichzelf op allerlei vlakken blijft ontwikkelen. En het is niet makkelijk, het is ook niet altijd leuk, maar samen gaan wij hier met z’n allen bovenop komen! Als wij ons maar aan de regels blijven houden, rekening met elkaar houden en vooral blijven genieten van het sporten.Ik ben er in ieder geval weer voor jullie tijdens de BodyPump, BodyJam, danslessen en straks met lekkere recepten en leuke info. Dat hoop ik dan tenminste! Wees voorzichtig, blijf gezond en dan tot snel!

-IK-

PS. vind je het leuk om Amstelhof een maandje uit te proberen? Klik dan op de button hieronder. Misschien zie ik je dan in één van de lessen!
 
Bekijk de proefperiode »Deze blog is geschreven door onze collega Isabella Kok. Bekijk hier haar persoonlijke blog: isabellakok.nl

Lees ook deze blogs:
» 10 gezonde snack alternatieven
» Vroeg in de gym: de 5 voordelen
» 10 slimme trucs om te voorkomen dat je spierpijn krijgt

Cookie instellingen