Tatoeage

Op de eerste etage in de centrale entree van Amstelhof Sport & Health Club vind je de luxe tatoeage-salon van Toffup. Hierin staat onze tattoo artiste Nikky centraal. Of het nu gaat om een kleine of subtiele afbeelding op uw enkel of een fraaie rugstuk, Nikky maakt voor jou een uniek ontwerp of kies uit één van de vele voorbeelden.

Tattoo ontwerp op maat
Waarschijnlijk heb je al een idee over de soort tatoeage die je wilt laten zetten. Dit idee kan heel concreet zijn en direct toepasbaar op de plek waar jij de tattoo graag wilt laten zetten, maar het idee kan ook nog abstract zijn. In dat geval is het nodig om de tatoeage verder uit te denken. Je kunt een tattoo ontwerp uit onze uitgebreide portfolio kiezen, maar je kunt ook een tatoeage op maat laten maken. Onze tattoo artist denkt hierin graag met je mee. Zij zal een ontwerp uittekenen waarin al je wensen omtrent je tatoeage in naar voren komen. Op dit ontwerp kun je vervolgens nog feedback geven om de tattoo nog persoonlijker te maken.

Naast de kwaliteit en originaliteit van ons werk, zijn veiligheid en hygiëne bij ons in goede handen. Wij werken volgens de GGD-richtlijnen en worden jaarlijks getoetst. Onze naalden zijn per stuk verpakt en gegarandeerd steriel. Een naald wordt dus slechts eenmaal gebruikt. Onze inkt is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Kom gerust binnen met ideeën, wensen of vragen.Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Of vraag naar onze brochure waarin alles nog eens duidelijk wordt toegelicht.

De salon is ook toegankelijk voor mensen die geen lid zijn van Amstelhof.

Meer weten?
0297-520407
www.toffup.nl

Delen: